ÉTTEREM

A Marika konyhája Napi menüvel várja kedves vendégeit minden hétköznap 11:00 órától 15:00 óráig. Házias ízek mellett kiemelten figyelmet fordítok a minőségre és a mennyiségre is! Új tatabányai éttermem 50-60 fő befogadására alkalmas, így akár családi vagy céges rendezvény helyszínéül is szolgálhat! Rendezvényekre sültes tálak készítését és kiszállítását is vállalom

ÉTLAP

A Heti menü kínálatát minden héten frissen megtalálják Facebook oldalamon. Az étlapon megtalálhatóak a Napi menü ételei és árai is. Az ételek mellett savanyúságok, desszertek, italok és az ételek allergén tartalmai is szerepelnek.

Tatabányai éttermemben személyesen is megkóstolhatja ételeimet, de házhoz szállításra is lehetőség van!

Jó étvágyat kívánok!

Tovább az Étlapra

NYITVATARTÁS

A Marika konyhája étterem Napi menü kínálata idején hétköznapokon 11:00-tól 15:00-ig tart nyitva. Rendezvények ettől eltérő időpontokban is lehetnek, mely megbeszélés kérdése.

A Napi menü kínálatát 11:00 óráig telefonon házhoz szállítással is kérheti!

FIZETÉSI MÓD

SÜLTES TÁLAK

rendezvényekre sültes tálak
rendezvényekre sültes tálak csülöktál
rendezvényekre sültes tálak

Rendezvényekre, családi összejövetelekre (hétköznap és hétvégén is) vállalom Sültes tálak elkészítését és akár házhoz szállítását is!

KÉRJEN AJÁNLATOT

RENDEZVÉNY

A Marika konyhája Napi menüztetésen kívül kiválóan alkalmas: konferenciák, továbbképzések, megbeszélések, menedzsment tréningek valamint esküvők, baráti összejövetelek megtartására.

A tatabányai étterem 50-60 fő befogadására alkalmas, mely könnyen megközelíthető és számos parkolási lehetőséggel biztosított.

A terem családias, fiatalos hangulata felejthetetlenné teszik a ballagásokat, évfordulókat, születésnapokat, eljegyzéseket, leánybúcsúkat, osztálytalálkozókat stb. Étel és italkínálatot az esemény jellegét, illetve az Ön igényét figyelembe véve alakítom ki.

KÉRJEN AJÁNLATOT